ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων
Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων
The Hippo and the DonkeyΠολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Επιστροφές ή ακυρώσεις

Μπορεί κάτι να πάει στραβά !!! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε αυτό που παραγγείλατε, μέσα σε 14  ημέρες  από την ημέρα που το παραλάβατε.

Άν έχουμε κάνει εμείς λάθος (αποστολή λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος), η παραλαβή από το χώρο σας γίνεται μετά από συνεννόηση με εμάς και το κόστος της αποστολής, επιβαρύνει την εταιρία.
Σε κάθε άλλη περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο προϊόν, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τρόπο μεταφοράς της επιλογής σας, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου το κόστος και την ευθύνη της μεταφοράς. Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με εμάς.

Προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντος :

  • Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να Δεν θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί οποιαδήποτε διακριτικά ταμπελάκια ή αυτοκόλλητα ή να έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Μαζί με το προϊόν να επιστραφούν και όλα τα έντυπα που το συνοδεύουν, οι οδηγίες χρήσης και τα σχετικά παραστατικά (αποδείξεις ή τιμολόγια).
  • Να μην είναι κατά παραγγελία προϊόν.

Τα προϊόντα επιστρέφονται στην διεύθυνση: Θησέως 3 Καλλιθέα Καστοριά ΤΚ 52100

Ακύρωση παραγγελίας:

Σε περίπτωση που θέλετε ν’ ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα μας για να μας ενημερώσετε σχετικά. Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μόνο αν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής.

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση, για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα) δεν είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας εντός του χρονικού διαστήματος στον οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω διευκρινήσεις ως προς την παράδοση.